Pirkanmaa aikuisten värityskirjat - myös lapsille

Aikuisten värityskirjat ovat paikkakuntakohtaisia. Paikkakunnista Hämeenkyrö, Ikaalinen, Parkano, Jämijärvi, Ruovesi, Virrat, Pirkkala, Kangasala, Lahti, Nastola, Orimattila, Marttila, Tampere, Ylöjärvi, Kankaanpää ja Nokia ovat saaneet jo oman värityskirjansa. Seuraavaksi valmistuu Vammala, Pälkäne ja Kuru.

Kussakin paikkakuntakohtaisessa aikuisten värityskirjassa on kaksikymmentä eri kuvaa kyseisen alueen näkyvistä maamerkeistä sekä kiinnostavista kohteista.

Muista aikuisten värityskirjoista poiketen näissä väritettävät kuvat on tehty oikeista valokuvista ja niissä näkyvät kaikki aidotkin yksityiskohdat. Värityskirjat toimivat myös erinomaisina matkamuistoina sekä liikelahjoina. Pirkanmaa-aiheiset värityskirjamme sopivat hyvin myös lapsille.

Lisäksi Ekitekin värityskirjat voivat muuntua moneksi. Halutessa värityskirjaa voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan esimerkiksi kuvaamalla kirjan sivulle tilaajan omia kohteita tai tuotteita. Myös eri kieliversiot ovat mahdollisia.

Ekitekin paikkakuntakohtaiset värityskirjat ovat Valokuvauskeskus Ekitekin omaa tuotantoa ja kirjoja on saatavilla suoraan kustantajalta tai paikkakuntien kirjakauppiailta.


Lisätietoja

Erkki Luumi
Valokuvauskeskus Ekiteki
Maisematie 206
39100 Hämeenkyrö
0400 490 808
ekiteki@hotmail.fi
www.ekiteki.fi

Valokuvauskeskus Ekiteki Ky
Maisematie 206, 39100 Hämeenkyrö
0400 490 808
ekiteki@hotmail.fi